Assurantia sluit aan bij Groep Blancquaert

Assurantia sluit aan bij Groep Blancquaert!

Beste, 

Wij hebben nieuws voor u!

Met trots kondigen wij aan dat Assurantia zich recent heeft aangesloten bij GROEP BLANCQUAERT.

De overdracht van Assurantia naar GROEP BLANCQUAERT is het resultaat van zorgvuldige overwegingen om u verder optimaal te kunnen verzekeren.

GROEP BLANCQUAERT is eveneens een toonaangevende verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen waarbij een persoonlijke service centraal staat. De groep wordt geleid door de broers Vincent en Vadim Blancquaert en zij heeft reeds een grote expertise opgebouwd op alle verzekeringsdomeinen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons in staat stelt om u de beste service te blijven bieden en ons aanbod van verzekeringsmogelijkheden verder uit te breiden. 

Beide kantoren vinden de persoonlijke relaties en het vertrouwen belangrijk.  Daarom willen we benadrukken dat uw vaste contactpersonen bij Assurantia dezelfde blijven.

De aansluiting brengt een aantal wijzigingen met zich mee:           

- We wijzigen onze naam naar BLANCQUAERT.

- Binnenkort zal U uw verzekeringspremie niet langer aan ons kantoor maar rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij betalen.  Zo hebben wij onze handen vrij om ons nog meer toe te leggen op uw verzekeringsdossier.

- De e-mailadressen wijzigen van domeinnaam (groepblancquaert.be). Het algemeen info@assurantia.be adres zal opgesplitst worden per kantoor, zodat wij u nog sneller van dienst kunnen zijn:

o   Lebbeke@groepblancquaert.be

o   Sint-niklaas@groepblancquaert.be

U kan nog mailen naar de Assurantia-adressen, maar er zal worden geantwoord vanuit een Groep Blancquaert adres. Op de achterkant van deze brief vindt u een overzicht van alle contactgegevens. Slaat u deze op?

- GROEP BLANCQUAERT  heeft een eigen team van gespecialiseerde schadebeheerders die ervoor zorgen dat i.g.v. schade u steeds wordt bijgestaan. U kan hen eveneens 24/24 altijd bereiken op schade@groepblancquaert.be of telefonisch op +32 (0)9 216 84 00

-  Onze kantoren zijn open in de voormiddag van 9u tot 12u30. Na de openingsuren kan u altijd een afspraak maken.

Wij begrijpen dat U mogelijk nog vragen heeft. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. 

Wij wensen U te bedanken voor het vertrouwen dat U steeds in ons heeft gesteld en we zijn verheugd om u te blijven ondersteunen. 

Contactgegevens

Kantoor Lebbeke

Tel. 052/411.411

E-mail : lebbeke@groepblancquaert.be

E-mailadres

Yves Heylen

Yves.h@groepblancquaert.be

Els Michiels

Els.m@groepblancquaert.be

Katrien De Maeseneer

Katrien.dm@groepblancquaert.be

Rita Van Damme

Rita@groepblancquaert.be

Tineke Delplace

Tineke@groepblancquaert.be

 

Kantoor Sint-Niklaas

Tel. 03/776.12.94

E-mail : sint-niklaas@groepblancquaert.be

 E-mailadres

Ilse Erpels

Ilse@groepblancquaert.be

Kristof Velleman

Kristof@groepblancquaert.be

Veerle De Bouw

Veerle.db@groepblancquaert.be